19 Mayıs 2014 Pazartesi

Sana Bir Sır Vereceğim / 2013




Merhaba arkadaşlar bugün sizlere yayınlandığı sıralar, yeni bölümlerini büyük merakla beklediğim diziden bahsedeceğim (:

Ama ilk önce karakterleri tanıtayım (:


Esra RONABAR / Sevgi: Güçlü, cesur,hayatını kızına adamış, ayaklarının üzerinde durmaya çalışan bir kadın.


Murat HAN / Mehmet : Korkak, sakar, oğlu ile birlikte yaşayan, tabiri caizse kendi yağında kavrulan bir adam.


Demet ÖZDEMİR / Aylin : Güzel, akıllı, girdiği ortamda dikkatleri üzerine çeken birisidir. Aylin dizinin özel yetenekli çocuklarındandır.Vücudu istem dışı olarak elektrik üretmektedir. Çevresindeki insanlara da bu yüzden dokunamamakta ve sürekli deri eldiven takmaktadır.



Ekin KOÇ / Tilki : Eğlenceli, esprili, yakışıklı, sert görüntüsünün altında pamuk gibi bir kalbi vardır. Tilki' nin özel yeteneği ise görünmez olabilmesidir. Ancak pek uzun sürmez 20-30 saniye sürer ve her görünmez olduğunda vücudu yorulur.


Su Burcu COŞKUN / Zeynep : İyi kalpli, küçükken anne babasını kaybetmiş ve yetimhanede büyümüş bir kızdır. Zeynep'in özel yeteneği insanların düşüncelerini okuyabilmek, ancak bu her zaman iyi birşey olmadığı için Zeynep genellikle kulaklık takıp müzik dinler.

Metehan SEZER / Gürcan : Sevimli, babasına düşkün, okulda çocukların alay edebileceği derecede saf bir çocuktur. Gürcan da düşünce gücüyle nesneleri hareket ettirebiliyor.


İpek BAĞRIAÇIK / Meltem : Hırslı, aşkı için herşeyi yapabilecek birisidir. Meltem'in özel yeteneği de rüzgar kadar hızlı olmasıdır.


Berk CANKAT / Savaş : Görüntüsüyle dikkat çeken, küçükken yaşadığı bir olay yüzünden abisinden nefret eden birisidir. Savaş'ın yeteneği de insanları hipnoz edip her istediğini yaptırabilmesidir.


Burak CAN / Burak : Etrafındaki insanları güldürmek için çabalayan, büyüklerinin sözünü dinleyen saygılı bir çocuktur. Burak'ın özel yeteneği de dokunduğu insanların görüntüsüne bürünebilmesidir.

Dila DANIŞMAN / Çağla : Havalı, kendini beğenmiş,yaptığı saçmalıkla sevilmeyen komşu kızı durumuna düşmüş birisidir. Çağla'nın yaptığı kötülüklerden başka bir yeteneği yoktur. Tabi buna yetenek denilirse (:

Bora CENGİZ / Levent : Zengin, ukala, şımarık aile çocuğu ama bir yere kadar (:
Levent aslında özel yetenekli bir çocuk değildir ancak sonradan onada yetenek verilir ve duvarların arasından geçebilmeye başlar.



Şimdi gelelim konumuza (: (:

Sevgi kızı Derya ile beraber yaşayan, sevecen bir annedir. Derya'nın doğum gününü arkadaşlarıyla birlikte evde kutlarlar. Derya'nın da özel bir yeteneği vardır, geleceği görebilmektedir. Akşam olduğunda Sevgi kızını uyutur ve kendi odasına gider. O sırada Derya korkuyla uyanır, annesine kötü bir rüya gördüğünü, yağmur yağdığını ve kendisini kötü adamların kaçırdıklarını  söyler. Sevgi de kızını rahatlatmaya çalışır ve tekrar uyutur. Sevgi de salonda uyuyakalmıştır. Birden uyanır ve yağmur yağmaktadır. Sevgi bir koşu kızının odasına gider ancak kızı yoktur. Kapının önüne koşar ve yabancı adamların siyah bir arabayla kızını kaçırdıklarını görür. 
İşte tüm olaylar bundan sonra başlar...
Sevgi'nin o günden sonra hiç yüzü gülmez, hep kızını düşünür. Kızını bulmaları için karakollara başvurur ancak 3 ay boyunca hiç haber alınamaz. 
Mehmet de karakolda çalışan bir memurdur. Mehmet hiç ummadığı bir anda oğlu Gürcan'ın nesneleri hareket ettirebildiğini fark eder ve onu psikoloğa götürür ancak bir sonuç alamaz. Sevgi' yi karakola gelip giderken gördüğü ve kızı ile ilgili konuşulanları da bildiği için onunla görüşmek ister. Gürcan'ı da alarak Sevgi ' nin evine gider.
Burada olaylar bu şekildeyken diğer yandan da Aylin'in başı derttedir. Kaldığı yurttaki arkadaşına istemeyerek elektrik uygular ve kız fenalaşır. Yurt müdürü de onu yurttan atar. Aylin çantasını almış dışarıda dolaşırken Tilki ile karşılaşır. Tilki de mahallenin, mendil satan küçük çocuğunu azarladıkları için zengin kızlarına ders vermek amaçlı görünmez olmuş ve çantalarından paralarını çalmış, küçük çocuğa vermiştir. Polisler Tilki' nin peşindedirler. O sırada Tilki Aylin'i görür ve sevgilisiymiş gibi yapmasını ister. Aylin Tilki'nin dediğini yapar ancak polisler numarayı yemezler (:

Neyse Tilki bir şekilde polislerden kurtulur. Aylin de Tilki'yi bulur ve yetenekleri hakkında konuşurlar. Tilki'nin tanıdığı Kemâl' in yanına giderler. Sevgi, Mehmet ve Gürcan da oraya giderler. Ancak birbirlerinden haberleri yoktur. Kemâl ölmüştür ve yetimhaneden aldığı kızı Zeynep sokağa kaçmıştır. Sokağın başında Zeynep'i görürler ve olanlardan sonra hepsi beraber kaçarlar. Sevgi ve Mehmet anne baba rolünü üstlenip özel yetenekli çocukları korumak için beraber yaşama kararı alırlar. 

Sevgi bir an bile aklından çıkarmadığı kızını bulabilecek mi ?
Mehmet hem oğlunu koruyup hemde yeni girdiği ortama alışabilecek mi ?
Tilki alışık olmadığı bir hayatı sonuna kadar sürdürebilecek mi ?
Aylin geçmişini unutup yoluna devam edebilecek mi ?
Zeynep ölen babasının acısıyla yaşamaya çalışırken, yeni ailesine güvenebilecek mi ?
Hepsi dizinin içinde (:

1. bölümünden itibaren bağımlılık yapan, sürükleyici bir dizi... Şiddetle tavsiye ediyorum (:


Diziden Kareler :

















Sabırla okumanız ve keyifle izlemeniz dileğimle...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim (:
Küfür, hakaret, hesap linkleri ve konuyla ilgisi olmayan yorumları yayınlamıyorum !