24 Nisan 2014 Perşembe

Angel Eyes



Merhaba arkadaşlar (:

Sizlere bu yazımda henüz 4 bölümü yayınlanmasına rağmen ben ve k-drama severler tarafından ilgi gören dizi 'Angel Eyes' den bahsedeceğim (:


Soo Wan ( Nam Ji Hyeon)  sevimli, akıllı,azimli ve aynı zaman da yıldızları seven bir kızdır. Bir gün annesiyle birlikte yıldızları seyretmek üzere gözlem evine giderken, arabalarıyla geçmek üzere oldukları tünel henüz yapım aşamasında olduğundan çökmeye başlar ve tünel içindeki arabalar birbirine çarpar büyük bir kaza oluşur.

Park Dong Joo (Kang Ha Neul) ise ailesine düşkün ve akıllı bir çocuktur. Babası 119 kurtarma ekibinden olduğundan çökmeye başlayan tünel için haber gelir ve ekibiyle birlikte tünele gider. 




Soo Wan  arabalarının başında ağlar ve arabanın içinde mağdur kalan annesi için yardım ister. 119 ekibinden birisi Soo Wan'ı dışarıya çıkarır ve Park Dong Joo'nun babası kadını kurtarmak için tünelde kalır ve tam kadını alıp tünelden çıkarlarken tünel çöker ve orada hayatlarını kaybederler.


Bu kazadan sonra Soo Wan görme yetisini kaybeder ve gözlem evinde çalışmaya başlar.







Park Dong Joo ise fazlasıyla çalışkan bir lise öğrencisidir. Annesi ve küçük kız kardeşiyle birlikte yaşamaktadır. Aile bütçesine katkı sağlamak için boş zamanlarında çalışmakta ve evlere yiyecek dağıtmaktadır. Evine yiyecek götürdüğü Soo Wan'ı tesadüfen balkonda ezber yaparken görür ve tabiri caizse kıza bayılır (: (:

O andan itibaren her gün kızın kapısının önüne yiyecek bırakır. 








Bir gün okulda öğretmeni gözlem evine geziye gidileceğini söyler, Dong Joo çalışkan bir öğrenci olduğu için yıldızlar ilgili de birçok şey bilmektedir.
Gözlem evine gittiklerinde konuşmacı kızın bizim Soo Wan olduğunu farkeder (:

Soo Wan'ın konuşma esnasında farkında olmadan Dong Joo'ya bakması, tuvaletteyken bizim kızında erkekler tuvaletine girmesi gibi birçok kez karşılaşırlar ancak bizim oğlan kızın görme engelli olduğunun hâla farkında değildir.
Yine bir gün kızın evine yiyecek götürdüğünde kızı kapının önünde görür. Soo Wan teleskop'unu almış gidiyordur. Yoldan geçen kamyon ona çarpacakken Dong Joo onu kurtarır ve kızar. ' Görmüyor musun? kamyon geliyor, dikkat etsene ' gibi şeyler söyler. Kız buna üzülür ve yerde teleskobunu arar, bizim oğlan o zaman kızın görme engelli olduğunu anlar.














Nereye giderse oda kızın peşinden gider, yani kızı koruması altına alır.
Giderek samimiyet kazanan arkadaşlıkları daha sonra aşka dönüşür (:
Dong Joo kızımız için jestler yapar, eğlenceli sürprizler hazırlar ve ilişkileri sevimli bir şekilde ilerler. 

Ancak Dong Joo'nun annesinin kaza geçirip ölmesinin ardından küçük kardeşiyle birlikte Amerika'ya gitmesiyle her şey sonlanır.
Bu arada Dong Joo'nun annesinin gözleri Soo Wan'a verilir ama bundan Dong Joo'nun haberi yoktur.







Aradan 12 yıl geçer ve ikisi de büyümüştür. Dong Joo geri döner ve Soo Wan'ı bulmaya çalışır. Ancak hiçbir şey eskisi gibi değildir. Soo Wan görüyordur ve yeni bir ilişkisi vardır.











Dong Joo doktor olmuş ve annesinin öldüğü, Soo Wan'ın babasının çalıştığı hastahaneye gelir.
Soo Wan ise Dong Joo'nun babasının mesleğini, yani 119 acil kurtarma ekibinde çalışır.
12 yıl aradan sonra tekrar karşılaşan Dong Joo ve Soo Wan'ı neler bekliyor... Diziyi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim (:













Diziden Kareler ;



 




































Sabırla okumanız ve keyifle izlemeniz dileğimle ....





















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim (:
Küfür, hakaret, hesap linkleri ve konuyla ilgisi olmayan yorumları yayınlamıyorum !