24 Mart 2014 Pazartesi

Haeundae Lovers




Merhaba birbirinden değerli, birbirinden özel,birbirinden tatlı arkadaşlarım bu yazımda sizlere daha önce izlemiş olup da bir türlü yazamadığım diziyi 'Haeundae Lovers' anlatacağım. Umarım okurken baygınlık geçirmez, ah Havva ne kadar da güzel yazmışsın diğe içinizden geçirerek gelecek yazılarımı sabırsızlıkla beklersiniz (:

Lafı fazla uzatmadan yazıma geçeyim bari (:



                           



Lee Tae Sung gangsterlerin peşine düşmüş işkolik bir savcıdır. Küçük yaşta ailesini kaybetmesi üzerine Seul'un en ünlü avukatı onu evlatlık olarak alır. Avukat babası ona fazlasıyla güvendiği için Lee Tae Sung kusursuz, mükemmel bir savcı olmak için çabalar.Ofiste gündeme gelen 'kaçakçılık' olayını eline yüzüne bulaştırır, bu yüzden arkadaşları ve babası ona sırt döner. Ancak o hiçbir şeyden vazgeçmez ve hâla kaçakçıyı yakalama çabasındadır. 

Bu arada savcımız adalet bakanının kızıyla nişanlıdır ve evlendikleri gün bile kaçakçının peşinden gider. Kaçakçının bir gece klübünde olduğunu duyar ve hemen oraya gider, işte o an esas kızımız ortaya çıkar (:




Esas kızımız Go So Ra kardeşine yardım için girdiği gece klübünden olaylı bir şekilde kaçarken kaçakçıya çarpar ve onu arabaya alır. Bunu gören savcıda ikisini sevgili sanar ve kızın peşinden Haeundae'ye gider.
Orada bir pansiyona yerleşir, kızın peşini bırakmaz, sürekli iz arar, kaçakçıyla buluşacaklarını sanar ve o günü bekler.

Daha sonra kaçakçı unuttuğu telefonu almak için pansiyona gelir ve tekrar kovalamaca başlar. Kaçakçıyı yakalamaya çalışırken savcımız denişe düşer ve kafasını çarpıp hafızasını kaybeder. Balığa çıkmış Go So Ra'nın ağına takılır. 

Go So Ra eski gangster olan amcaları ve akıl yaşı 6 olan babası ile birlikte yaşamaktadır ve sorumluluk sahibi, eğlenceli bir kızdır.Eski otellerini geri almak ister ancak bu hiç de kolay değildir. 







Yook Tam Hee otelin sahibinin karısıdır ve çok fettan, inatçı,huysuz birisidir. Bu nedenle Go So Ra'nın oteli alması daha da zorlaşır.












Go So Ra ve Lee Tae Sung'un eğlenceli, aşk kokan hikayesinin anlatıldığı dizi de Yook Tam Hee'nin çılgınlıkları, Lee Tae Sung'un karısı Lee Se Na'nın kocasının öldüğünü duyup yaşadığı trajedi, otele başkan yardımcısı olarak gelen Choi Joon Hyuk' un Go So Ra'ya yardım etmeye başlayıp sonradan aşık olması ve eski gangster olan amcalarımızın yeni bir hayat kurmayı düşleyip oteli geri almak için gösterdikleri çaba da anlatılmaktadır...

Haeundae Lovers içinde romantizm, komedi ve dram barındıran bir dizidir. Karakterlerin değişik ruh halleri beni gerçekten yeri geldi ağlattı yeri geldi kahkahaya boğdu (:

İzlemenizi tavsiye ediyor ve yazımı okuduğunuz için sonsuz teşekkür ediyorum (:



RESİMLER : 


















































                                                       




































Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim (:
Küfür, hakaret, hesap linkleri ve konuyla ilgisi olmayan yorumları yayınlamıyorum !