28 Ocak 2014 Salı

Winter Sonata



İzlediğim ilk Kore dizisi. Gerçekten çok beğendim ve bu dizi sayesinde ilk Kore temelini atmış oldum.Dizi gerçekten çok güzeldi. Dizi de anlatılan masum aşk insanın iliklerine kadar işliyor.İzlerken duygulandığım çok sahne oldu. Tabiri caizse salya sümük ağladığım bile oldu. Dram severler için çok güzel bir dizi. Kesinlikle tavsiye ederim (: 





Yoo Jin sevimli ve bir o kadar da güzel bir kızdır. Ancak okula gitmek için çıktığı her yolculukta otobüste uyuya kalır. Yine birgün otobüste uyuya kalmışken Kang Jun Sang adında yakışıklı genç onu uyandırır ve aynı okulda oldukları anlaşılır. İkilinin zamanla aralarındaki iletişim aşka dönüşür. Kang Jun Sang ve Yoo Jin yılbaşı gecesi buluşmak üzere birbirlerine söz verirler. Ancak Kang Jun Sang buluşmaya gelemez, kötü haber duyulur Kang Jun Sang'a kamyon çarpmış ve ölmüştür. Yoo Jin'in hayatı bir anda kararır. 





Aradan 10 yıl geçer ve Yoo Jin çocukluk arkadaşı Sang Hyuk ile çıkmaya başlar.Ama Kang Jun Sang'ı asla unutamaz.
Sang Hyuk ile nişanlanacaktır ve nişana giderken sokakta Kang Jun Sang'a çok benzeyen birisini görür. Peşinden gider ama yetişemez bu nedenle nişana da geç kalır ve nişan iptal olur. Yoo Jin bu adamı yeniden görecektir. Bir iş görüşmesinde karşılaşırlar. Bu adam Kang Jun Sang'a çok benziyordur ama adı Lee Min Hyung'dur. Yoo Jin'in hayatı bundan sonra tamamen değişir...





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim (:
Küfür, hakaret, hesap linkleri ve konuyla ilgisi olmayan yorumları yayınlamıyorum !